Voor de vierde keer heeft in het weekend van 18, 19 en 20 juli de Rebelmeet plaats in Poppel.
Liefhebbers van Amerikaanse bolides en goede muziek zullen hier ruimschoots aan hun trekken komen.
 
Net zoals vorig jaar zal ook deze keer een deel van de opbrengst naar het goede doel gaan, namelijk Bone4Kids. Dit is een vereniging om kinderen te helpen met pseudoartrose (niet helende breuken). Deze aandoening treft elk jaar zo'n 500 kinderen in Europa. Om deze kinderen en hun familie te steunen werd Bone4Kids in het leven geroepen.
 
Dit jaar verliep echter niet alles van een leien dakje, aldus Jo Stoop, één van de mede-organisatoren :
"Slechts enkele weken voor aanvang van ons evenement kregen we te horen dat we onze meeting niet op de gebruikelijke locatie konden organiseren. Het was dus alle hens aan dek en moesten we naarstig op zoek naar een nieuwe stek.
Deze vonden we gelukkig op de terreinen van vzw De Kromme Pijl, de boogschuttersclub te Poppel. We mogen hun ganse infrastructuur gebruiken waarvoor we hen dan ook enorm dankbaar zijn. Ook de Backstage Chevy Club uit Helmond (NL) bood spontaan hulp aan en zorgt voor de nodige technische ondersteuning om alles vlot te laten verlopen.
De nieuwe locatie is voor zowel de deelnemers als de medewerkers een sprong in het onbekende, maar we zijn ervan overtuigd dat we samen deze vierde editie ook weer tot een goed einde zullen brengen."
 
De Rebelmeet in Poppel gaat dit jaar dus door op de terreinen van vzw De Kromme Pijl, Steenweg Baarle 80 te 2382 Poppel. Zowel uit de richting van Turnhout als uit de richting van Tilburg zullen gele pijlen met het opschrift "USA" de weg tonen.
Ieder deelnemend voertuig betaalt 30 euro voor het ganse weekend, bezoekers betalen 5 euro.
Voor de deelnemers die het ganse weekend blijven wordt op zaterdag- en zondagmorgen een gratis ontbijt voorzien. Jo Stoop.