U bent hier

4e Zomerbeurs Grote Markt Herentals

Herentals
31.07.2019 - 22.41u
Door: Mark Jaspers

Het idee is ontsproten om een ruimer publiek aan te spreken die zich voor het verzamelen interesseert. De verzamelwereld in het algemeen is aan verjonging toe. Dit evenement wil ook hieraan bijdragen met de nodige impulsen om nieuwe verzamelaars te triggeren.

'Voor de 4e maal organiseren drie Herentalse verzamelverenigingen een openlucht Zomerbeurs : zondag 11 augustus van 8 tot 14u in de Lakenhal en op de Grote Markt in een tentendorp', zegt Rudy Dillen.  'Voor dit jaar hebben we in de Lakenhal een tentoonstelling lopen rond het Herentalse Begijnhof.

60 standhouders hebben zich ingeschreven waaronder we ook enkele buitenlandse standhouders mogen welkom heten (Griekenland en Duitsland, Nederland).

Naast numismatisch materiaal zullen ook de verzamelaars van van-alles-en-nog-wat aan hun trekken komen: postzegels, prentkaarten, bidprentjes, capsules, LP's, ....

Het evenement is volledig gratis en alle jongeren, begeleid door een volwassene, kunnen deelnemen aan de gratis altijd-prijstombola en gaan naar huis met enkele verzamelitems.'

Voor verdere info: www.numismatica-herentals.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto