Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

5 arrestaties in onderzoek naar invoer van 5 ton drugs in Antwerpse haven : ook huiszoeking in Lille

drugshond

De federale gerechtelijke politie van Antwerpen heeft vijf verdachten gearresteerd in onderzoek naar de invoer van 5.431 kilogram drugs in de Antwerpse haven. In totaal voerde de politie negen huiszoekingen uit in Essen, Hemiksem, Lille, Lokeren, Mortsel, Schelle en Wilrijk.

"Vijf verdachten tussen 31 en 52 jaar zijn gearresteerd voor verhoor. Ze worden verdacht deel uit te maken van een criminele organisatie, maar ze zijn ondertussen terug vrijgelaten", zegt Kristof Aerts, woordvoerder van parket van Antwerpen. (VRTNWS)

'Tijdens een gerechtelijk onderzoek naar een mogelijke dienstverlenende criminele organisatie die ervan verdacht wordt bewust geëncrypteerde telefoontoestellen te verschaffen aan het crimineel milieu, zijn specialisten van politie erin geslaagd om de geëncrypteerde berichten van Sky ECC te kraken. Die data leveren elementen op in lopende dossiers, maar er komen ook nieuwe strafbare feiten aan het licht', besluit de woordvoerder van het federaal parket Antwerpen.  Foto NNieuws : drugshond politie /N.

drugshond

Deel dit artikel