U bent hier

5 gezinnen winnen buitenspeelpakket met 250-uren Buitenspeelchallenge

Mol
30.07.2021 - 10.16u
Door: Herman Gezelle

Axel, Lander, Louise, Fie en Basiel winnen een knotsgek buitenspeelpakket omdat ze tussen 21 april en 27 juni 250 uren buiten speelden of sportten.

In totaal slaagden 17 kinderen uit Mol met glans voor deze 250-uren Buitenspeelchallange. Allemaal ontvingen een gratis zwembeurt bij Vita Den Uyt in ruil voor hun volle buitenspeelkalender. Vijf van hen winnen daarbovenop het buitenspeelpakket ter waarde van 50 euro.

Het buitenspeelpakket met een reuzengroot waterpistool, een waterspringtouw, tennisracketjes en bijhorende balletjes, zwemband, stoepkrijt en een drinkbus werd met veel enthousiasme opgehaald door de vijf winnaars.

250-uren Buitenspeelchallenge

Door corona werd de jaarlijkse Buitenspeeldag vervangen door een Buitenspeelchallenge. De bedoeling was dat kinderen tussen 21 april en 27 juni 250 uren buiten speelden of een sport beoefenden.

Dit kon op één van de speelpleintjes of thuis in de tuin. Op 15 verschillende pleintjes in onze gemeente was een QR-code te vinden om een spel te spelen. Kinderen die een uur buiten speelden, konden dit aanduiden op een kalender. De volle kalender ruilden ze in voor een gratis zwembeurt.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto