U bent hier

50-plussers bezoeken Utopolis Turnhout

Kempen regio
05.01.2015 - 21.39u
Door: Franky Van Leeuwen

Elke eerste (of tweede dinsdag) van de maand kan je vanaf 50 jaar of ouder terecht in de Utopolis van Turnhout voor een speciale cinemanamiddag. Je kan er niet enkel een mooie film bekijken, maar bij je ticket (8 euro) heb je mogelijkheid tot deelname aan bepaalde nevenactiviteiten. Je kan er, maar dan moet je wel mooi op tijd zijn, onder leiding van een gids, een kijkje nemen achter de schermen. Echt heel leerrijk.

Michel Follet komt een woordje uitleg geven over de film en voordat je huiswaarts keert, word je nog eens extra in de watten gelegd want elke bezoeker krijgt er nog koffie en gebak. Af en toe komt er ook nog iets extra bij.

Een ijsje bijvoorbeeld of een gratis tombola. Dinsdag 6 januari wordt de Belgische film van Marc Punt "Bowling Balls" gespeeld. De cast bestaat uit Sven De Ridder, Peter Van den Begin, Filip Peeters, Wim Opbrouck, Jenne Decleir, Nathalie Meskens, Manou Kersting, Jonas Van Geel, Charlotte Vandermeersch, Herwig Ilegems.

Het verhaal: ergens diep verscholen in het midden van nergens staat het clubhuis van motorclub de Bowling Balls. De club wordt geleid door president Mon Dewilde, een ex-belastingcontroleur. De Bowling Balls spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden een pak minder heldhaftig. Ze houden zich bezig met de verkoop van gestolen auto's, maar krijgen steeds meer concurrentie van een rivaliserende bende, de Banana Knights

Voor informatie kun je terecht op de website van Utopolis: http://www.utopolis.be/nl_BE/events en dan bij "Terugkerende events" kijken naar "Cinema plus".

Foto's & verslag : Johan Temmerman / NNieuws

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto