Voor het 5e jaar op rij organiseert de vzw Connect to Smile het internationale Playmobil® Weekend!

Dit jaar zijn er 22 "diorama's" te bewonderen uit België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. De mooiste maquettes (landschappen) van Playmobil® in tal van verschillende thema's zoals Safari, Sport, Magie, Middeleeuwen, Dino's, Piraten, City Life en nog heel veel meer.

Verder zijn er 26 verkoopstanden met losse onderdelen, oude en nieuwere sets, is er opnieuw een speeldiorama, een tombola en heel veel speelgelegenheid voor kinderen. Voor de ouders is er een gezellige toog met streekbiertjes, koffie, thee of andere drankjes.

Mede door de steun van Playmobil®, de gemeente Mol, en tal van andere sponsors is er weer genoeg vertier voor een leuk dagje uit met de hele familie!! Daarbij steunen we met een deel van de opbrengst ook ons goede doel, de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen (VVOC).

Bijgaand vindt u bijkomende informatie, uitgebreidere informatie over de deelnemers en dioramabouwers en hun kunstwerken.

Praktisch

Technisch Instituut Sint-Paulus

Zaterdag 29 februari – 10.00 tot 18.00 uur Zondag 1 maart – 10.00 tot 17.00 uur Toegang 4 euro, kinderen kleiner dan 1 meter gratis