U bent hier

66-jarige bestuurder komt om bij ongeval op Poederleeseweg ter hoogte van de Aa

Herentals | Lille | Vorselaar
13.04.2018 - 13.12u
Door: Herman Gezelle

Op de Poederleeseweg is ter hoogte van de brug over de Aa vrijdag rond 12.25u een frontale botsing met dodelijke afloop gebeurd. Een personenwagen week van zijn rijvak af en reed frontaal in op een vrachtwagen die uit richting Poederlee kwam. De wagen ging over de kop. De 66-jarige bestuurder G.V.N. uit Heist-op-den-Berg overleed ter plaatse.

Volgens getuigen vertoonde de automobilist net voor de bocht naar de helling over de Aa al wat abnormaal rijgedrag door uit te zwenken.

De trucker liep lichte verwondingen op en is overgebracht naar het AZ Herentals.

'Is de Heistenaar onwel geworden, was hij met zijn smartphone bezig of wou hij iets nemen en is hij daarom van zijn rijvak afgeweken? We zullen het waarschijnlijk nooit weten', zegt commissaris-woordvoerder Paul Vervoort van  politie Neteland.

Update 14.30 :

De verbindingsweg tussen Herentals, Vorselaar en Lille bleef urenlang afgesloten om de bestuurder uit het wrak te bevrijden. De Poederleeseweg blijft nog even in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, het parket stuurt een verkeersdeskundige ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.  (belga)

Foto Felix Jonckheere/NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto