Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

68e Feestmarkt op vrijdag 7 juli

Feestmarkt

Herentals maakt zich op voor de 68ste editie van haar beroemde feestmarkt, een jaarlijks evenement dat meer dan 150 markthandelaren en 8.000 bezoekers trekt. Op vrijdag 7 juli, van 8 uur tot 12.30 uur, wil de stad bruisen van activiteiten en festiviteiten.

De Herentalse Marktvereniging zorgt voor een onvergetelijke marktbeleving. Gratis attracties verwennen de bezoekers: van een getalenteerde karikaturist tot een ballonplooier, draaimolen, viskraam, ballengooien, … Er is voor elk wat wils.

De bekendste figuur op de feestmarkt, de imposante reus 'Jef van de markt, zal natuurlijk niet ontbreken. Hij krijgt dit jaar zelfs bezoek van een andere oude bekende: Nonkel Jef. Zijn komst voegt een extra vleugje nostalgie toe aan de feestelijke atmosfeer en biedt bezoekers de kans om een glimp op te vangen van deze iconische persoonlijkheid.

Als kers op de taart worden er maar liefst 2.000 euro aan krasloten uitgedeeld. De winnende loten hebben een waarde van 5 en 10 euro, waarmee de winnaars hun favoriete producten kunnen aanschaffen bij de aanwezige marktkramers.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers ook nog eens genieten van 1.000 gratis ijsjes. Daarbovenop deelt ook vzw TWERK gratis chocoladelolly’s uit. Deze verfrissende traktaties zullen ongetwijfeld zorgen voor verkoeling op een warme zomerdag en de feestelijke sfeer compleet maken.

De 68e feestmarkt belooft een dag vol shopplezier, verrassingen en lekkernijen te worden. Zorg dat u erbij bent op vrijdag 7 juli.

Foto Johan Temmerman/NNieuws.

Feestmarkt

Deel dit artikel