U bent hier

6e editie gratis festival ’t Hofke Buiten Oosterlo

Geel
17.07.2019 - 17.19u
Door: Mark Jaspers

Het is al een traditie dat eind juli allerhande festiviteiten in Oosterlo georganiseerd worden door de plaatselijke fietsclub 't Oosterlo's Hof.

'Wij spraken hierover met Geert Petermans, wedstrijdverantwoordelijke, waarom er dit jaar alleen een G-wedstrijd doorgaat? Geert wijst hiervoor naar het gebrek aan medewerkers en vrijwilligers om de jaarlijkse wedstrijd van de VWV veilig aan te kunnen.

Tot vier uur in de namiddag kunnen de G-atleten zich inschrijven voor een recreatieve G-wielerwedstrijd, aankomst en prijsuitreiking rond de zessen.

De hoofdschotel, de zesde editie van "'t Hofke Buiten" start om acht uur met The Legacy, een vierkoppige band met roots te Stelen, die de sixties laten herleven. Piet, de Voice van Vlaanderen kandidaat die het tot de battles schopte met zijn Time Machine zijn nadien aan de beurt. Zij zorgen voor een muzikale reis van de jaren zeventig tot vandaag.

Als hoofdschotel komt Yellow City, een streekproduct met vijf sterren. Zij speelden in juli de wei al plat op Geel Zomert als voorprogramma van Laura Tesoro. Deze veelbelovende band mag je zeker niet missen, eigen nummers met verve gebracht.

Volgens Luc Meulemans, medeorganisator, zitten ze op de wip voor een nationale doorbraak en is de organisatie fier dat ze als hoofdact op hun affiche staan.  Terrein Zammelseweg 43 gaat open om 19.30 uur.'

imageMeer nieuws

Belgische primeur voor mailing Delhaize

Belgische primeur voor mailing Delhaize
Turnhout regio 23.08.2019 - 20.30u

Inbrekers leegstaande woning Laakdal gearresteerd

Inbrekers leegstaande woning Laakdal gearresteerd
Kempen regio | Laakdal regio 23.08.2019 - 15.44u

E313 weer vrij richting Hasselt na ongeval met vrachtwagens (2)

E313 weer vrij richting Hasselt na ongeval met vrachtwagens (2)
Geel | Herentals | Kempen regio | Lier regio 23.08.2019 - 13.18u

Aan de toog met CD&V @Boskantien

Aan de toog met CD&V @Boskantien
Herentals 23.08.2019 - 11.09u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 23.08.2019 - 11.02u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto