U bent hier

7 MTB'ers van Olen en Larum go Kameroen in 2015…

Geel
24.09.2014 - 20.25u
Door: Franky Van Leeuwen

Na onze vorige deelname aan Vélo-Afrique  waren we volledig gebeten door de Africa-microob. De combinatie van het sportieve én het goede doel is de ideale inhoud van een fantastisch avontuur! De harde training en het vele werk om fondsen te verzamelen zijn meer dan de moeite waard en daarom zullen we met 7 fietsers opnieuw deelnemen aan Vélo-Afrique, ditmaal in Kameroen.

Spaghettidag in het PC van Larum. Doorlopend van 11h30 tot 20h kan je er een lekker bord pasta komen eten aan een democratische prijs. 

Het goede doel: 
Buiten de reiskosten  die we uiteraard zelf betalen, heeft elke deelnemer zich geëngageerd om minstens 1800 EURO fondsen te werven voor het goede doel. Met de opbrengst kan Bonjour Afrique een nieuwe  school bouwen in Kameroen. Tijdens onze vorige deelnames hebben we de realisaties van Velo-Afrique kunnen bezoeken in Senegal waar reeds verschillende scholen gebouwd werden. Deze zijn ondertussen een educatief en sociaal centrum binnen de armste wijken van Dakar. We zijn er dan ook van overtuigd dat de fondsen zeer goed besteed worden. Wij hopen dus alvast om samen met úw steun voldoende fondsen te kunnen verzamelen voor een betere toekomst voor de kinderen uit Senegal en Kameroen. 

Het avontuur 
680 km op de mountainbike door Kameroen, 11 dagen, 7 etappes, emotie, avontuur en nog veel meer.... 
Deze ingrediënten zullen er vast en zeker voor zorgen dat wij met “Vélo Afrique” een prachtige belevenis mogen meemaken… om nooit meer te vergeten.


Samen met Tom Meeusen en nog  30 andere deelnemers zullen wij deze sportieve uitdaging opnemen en van 6 maart tot 15maart 2015 van Bafang naar Limbe fietsen! Een onderdompeling in de unieke Afrikaanse cultuur waarbij ieder op eigen tempo, maar mét de nodige teamspirit, zal kunnen genieten van etappes door jungle, bergen en authentieke dorpen. 

http://www.ola-africa.be 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto