1. Gratis La Chouffe

Dé reden om deel te nemen aan de 3e Neteland Natuurloop is uiteraard de gratis La Chouffe. Het verfrissend Ardens biertje wacht jou op aan de finish. Geniet van je kaboutertje!

2. Beklimming Toeristentoren

112 treden naar boven en 112 treden naar beneden. Maar het uitzicht is het méér dan waard. Bij goed weer heb je zelfs kans om het Atomium te spotten in Brussel. Bij slecht weer geniet je van een prachtig uitzicht over de Kempense bossen & velden. Het uitzicht (en de trappen) zijn adembenemend!

3. Nog meer gratis La Chouffe

Schrijf jezelf in met 5 vrienden en je maakt kans op een bak La Chouffe. Groepen vanaf 6 deelnemers maken kans! Zoek dus je loopvrienden bij elkaar en schrijf je in.

4. Gevarieerde parcours

Je kiest uit 3 verschillende afstanden (of loopt ze gewoon allemaal). De 6 km neemt je mee op sleeptouw door het Koningsbos. Een pittige start, een vlak vervolg en in de laatste kilometer een stevige beklimming.

De 11 km gaat langs de velden richting een ander hoogtepunt. Het Zwart Water is één van de grootste plassen uit de buurt. Je loopt er langs de zijkant voorbij en hebt zo het beste uitzicht op het Zwart Water. Wel moet je eerst een pittige zandstrook overwinnen om het Zwart Water te bereiken. Maar ook hier geldt: het uitzicht is het waard!

De 15,5 km biedt je alles wat de 6 en de 11 km biedt maar geeft je de kans om een natuurdomein in Poederlee te ontdekken. Een prachtige passage langs de Aa leiden je naar dit bos, exclusief voor de 15,5 km.

Kortom, onze 3 parcours zijn uniek en hebben elk hun eigen troeven. Ze zijn allemaal pittig, maar haalbaar voor iedereen.

5. Peper of zout

Onderweg kom je peper en zoutvaatjes tegen. Volg je het pepervat, dan ga je een pittiger stukje parcours tegemoet. Denk aan een steile helling of een pittige zandstrook. Het zoutvat loodst je langs een gewoon stukje bos, niet per se heel makkelijk, maar zeker niet pittiger dan het pepervat. Aan jou de keuze!

6. Familiedag

De kids kunnen meelopen. Gratis zelfs onder de 12 jaar. Of zich naar hartenlust uitleven in de Kids Village op ons dol-fijn springkasteel. De grootouders zijn ook meer dan welkom om al wandelend onze parcours te ontdekken.

7. Het goede doel

Last but not least, met je deelname steun je onderzoek naar kanker bij jonge kinderen. Een zeer nobel doel. Meer info op www.olivia.be

En wat kost dit alles jou? Wel, als je NU inschrijft, kost het slechts 5,00 EUR! Aarzel niet langer en schrijf je in! Zaterdag 26 augustus van 9:30 tot 12:30