Donderdag 18 november openen de leerlingen van het 7e jaar Retail Management & Visual Merchandising kOsh23 hun lokale winkel genaamd "Cosy".

'We zijn een Unizo-leeronderneming. Met de ondersteuning van Unizo kunnen wij de eerste stappen zetten richting het echte ondernemerschap.

In het 7e jaar zullen wij alles zelf doen, denk maar aan het opstellen van een ondernemingsplan, de boekhouding, administratie, etalages maken, verwerken van bestellingen, beheren van de webshop, winkel inrichten enz.

Zoals de naam het al verklapt, openen we een cosy winkeltje met unieke lokale producten. Dit jaar werken we samen met lokale ondernemers zoals Studio Lilo, 't Klein Gelukske, Luna en Het Eiken Vat.

Ontdek onze gezellige pop-up winkel in de Collegestraat 37 Herentals. Kom zeker eens een kijkje nemen in de gezelligste winkel van Herentals of bezoek de  prachtige webshop.

De feestelijke opening van onze winkel is donderdag 18 november vanaf 14.00 tot 20.00 uur. Nadien zijn we open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Bestel op de knappe webshop Cosy kOsh HIER.

Cosy shop adres:
Collegestraat 37 Herentals.

Foto : het team van het 7e jaar Retail Management & Visual Merchandising kOsh23 met lokale winkel Cosy/ NNieuws.