Dat de spuitgasten van brandweer Kempen post Herentals het hart op de juiste plaats hebben, wisten we al jaren.  Donderdagavond mocht Lien Van de Kelft, voorzitster van Kinderdroom vzw, een cheque van maar liefst €5.000 in ontvangst nemen. De opbrengst van de 7e Night On Fire-brandweerfuif van december vorig jaar in zaal 't Hof.  

Al 26 jaar organiseert vzw Kinderdroom de succesvolle aankomst van Sinterklaas in Herentals. Duizenden minderbedeelde kinderen krijgen op die feestelijke Sintdag speelgoed en lekkers.

Lien Van de Kelft en haar tof team zetten het levenswerk van haar in november 2015 plots overleden papa Swa verder. Hij was stichter van Kinderdroom en 33 jaar een actief gewaardeerd vrijwillig brandweerman bij brandweerzone Kempen post Herentals.

Dankbaar

'Kinderdroom vzw is bijzonder dankbaar voor deze sponsering van €5.000,' lacht Lien Van de Kelft. 'Het is een waardering voor de jarenlange inzet van al onze medewerkers van Kinderdroom. Toch ook een eerbetoon aan onze papa die toekijkt vanuit de hemel. Dank aan alle brandweermannen en -vrouwen van brandweerpost Herentals!  Nu kunnen we zeker bij de aankomst van Sinterklaas in november iets extra doen voor de kinderen van Herentals.'

Guy Verellen / NNieuws.