Kenia of Kalmthout? Met spots op televisie en sociale media start vandaag de campagne 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020'.

De vijf Vlaamse provincies promoten al jaren dichtbijvakanties. Zo'n reis zit immers vol verrassende belevenissen, is vriendelijk voor het milieu én stimuleert de lokale economie.

Inspiratie voor een volgende trip vind je in het gloednieuwe boek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' en op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

De 800 logeerplekken - waarvan ruim 100 in Kempen, Scheldeland, Antwerpen en Mechelen - trakteren je op een warm welkom.

Vlaanderen Vakantieland daagt de Vlaming uit om dicht bij huis met vakantie te gaan.

Want reizen in Vlaanderen houdt je ecologische voetafdruk klein én laat je allerlei fijns ontdekken: lekkere streekproducten, bijzonder erfgoed of knappe fiets- en wandelroutes. : Binnenlands toerisme betekent bovendien een belangrijke meerwaarde voor de lokale economie, zowel voor logies als restaurants, cafés en attracties.

Daarom promoten de vijf Vlaamse provincies samen Vlaanderen als een ideale vakantiebestemming, met talloze gastvrije en kwaliteitsvolle logeeradresjes voor jong en oud.

Met spots op Eén en op sociale media gaat vandaag de campagne 2020 van start.

Het boek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij alle diensten voor toerisme. De website www.logereninvlaanderenvakantieland.be bevat een nog uitgebreider aanbod. In totaal ruim 800 logeerplekken in de Vlaamse regio's, aan de kust of in de stad.

112 hotels, B&B's, vakantiewoningen en campings in de provincie Antwerpen tekenden al in voor de campagne 2020. Dat aantal neemt de komende maanden ongetwijfeld nog toe. Van een Kempense boerderij waar je lammetjes aait of een koe knuffelt tot een voormalig schildersatelier van een hertogin in Scheldeland. Maar ook een hippe loft in Antwerpen of een gerenoveerde haringrokerij op het stemmigste plein van Mechelen. Zoals steeds zijn er ook een aantal veelbelovende nieuwkomers, waaronder een eeuwenoud molenaarshuis dat ooit behoorde tot de abdij van Tongerlo.

Meer info

Het boek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' ligt gratis voor je klaar bij alle diensten voor toerisme in Vlaanderen.

Nog meer verrassende logeerplekken op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Handige zoekcriteria zoals 'capaciteit' of 'activiteiten' helpen je kiezen.

Origineel kerstcadeau? Schenk een vakantie! Bestel je vakantiecheque, verpak hem als kerstbol of partypopper en hang hem in de kerstboom.