Om het project Peuterspeelpunt voor te stellen aan de ouders van alle kleuters van 0 tot 3 jaar in onze gemeente, ontvingen zij de afgelopen week een gepersonaliseerde uitnodigingsbrief.

Door een fout bij het samenvoegen van de persoonsgegevens, ontvingen alle ouders een brief met een verkeerde voornaam van het kindje. In sommige gevallen klopt ook het huisnummer niet. Het gemeentebestuur verontschuldigt zich voor deze spijtige vergissing. We hopen dat de naamsverwisseling het waardevolle van dit project niet overschaduwt.

Bij het verwerken van de correcte basisgegevens voor het afdrukken van de gepersonaliseerde brieven, is er een foutieve koppeling gebeurd tussen de voornaam van het kindje, de adresgegevens en/of de achternaam van de ouders. Dit resulteerde in een brief met een correcte achternaam en adres in combinatie met een foutieve voornaam van het kind.

Persoonlijk verontschuldigen

De komende dagen ontvangen alle ouders een verontschuldigingsbrief met de correcte gegevens. Hopelijk overtuigt de bijkomende aandacht extra ouders om het project uit te proberen. Peuterspeelpunt is een gezellige ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar en hun ouders of andere begeleiders (grootouders, oppas, ...).

Ook toekomstige mama's zijn welkom. Peuterspeelpunt is een plek waar je samen met je kindje fijn kan spelen, andere ouders kan leren kennen en je kindje leert samen spelen met anderen.

Jij en je kindje(s) zijn welkom op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 8.30 en 12 uur. Op feestdagen zijn we gesloten. Je kan vrij binnen en buiten lopen en je hoeft niet in te schrijven.

Tijdens het schooljaar vindt Peuterspeelpunt plaats in kinderclub 't Krekeltje (Molderdijk 27). Tijdens de schoolvakantie verhuizen we naar kinderclub Bieke (Toemaathoek 1). Verdere info lees je hier: www.gemeentemol.be/product/2363/peuterspeelpunt

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be, 014 33 16 22