Morgen 21 maart brengt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen 85 vrouwelijke ondernemers uit de regio samen voor het Powerevent Women Only in Kasterlee. Op het netwerkevent - op de eerste lentedag - wisselen alle vrouwelijke ondernemers hun kennis en expertise uit.

De rode draad op het event is communicatie. En daar weten de drie gastsprekers – Isabel Albers (De Tijd), Caroline Pauwels (VUB) en Martine Prenen (Happiness Coach) - alles van. Ze brengen elk hun eigen sterke ondernemersverhaal, en geven antwoorden op vragen over 'hoe communiceren we met de pers, via nieuwe media en over onszelf?'.

Isabel Albers

In 2011 wordt Isabel Albers de allereerste vrouwelijke hoofdredacteur bij De Tijd. Tot haar eigen verbazing duurt het inderdaad zo lang vooraleer een vrouw op die stoel zit. Een waardering voor haar tomeloze inzet volgens de West-Vlaamse ethiek: hard werken, knokken en je best doen.

Caroline Pauwels

Caroline werd in april 2016 verkozen tot rector van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). In 1995 promoveerde ze tot hoogleraar op een onderzoek dat zich toespitste op het audiovisueel beleid van de Europese Unie waarvoor ze de VUB Vanderschuerenprijs kreeg. Ze specialiseerde verder in Europese en nationale mediabeleidsproblematiek en de economie van de mediasector.

Martine Prenen

Martine Prenen is een tv-persoonlijkheid gekend van diverse programma's, zoals Vlaanderen Vakantieland, de Rode Loper en haar deelname aan Expeditie Robinson. Een dame met pit. In 2010 studeerde ze met onderscheiding af als gezondheidsbegeleider aan de Levensschool in Tongerlo.

Claudia Govaerts

Tijdens het event kan iedereen proeven van de power van topchef Claudia Govaerts ft. Den Eyck. Afgestudeerd aan de befaamde hotelschool Ter Duinen, opent Claudia meteen Bistro De Waag in Geel. Een charmant pand waar ze samen met haar echtgenoot Steven een heel persoonlijke sfeer creëert en haar gasten zich thuis laat voelen.

Programma 21 maart

12.00 u - 13.00 u Lunch met lekkers van chef Claudia Govaerts ft. Den Eyck
13.00 u - 13.45 u Isabel Albers, redactiedirecteur De Tijd - L' Echo
13.45 u - 14.30 u Caroline Pauwels, rector van de VUB
14.30 u - 15.30 u Connecteer en communiceer met andere aanwezigen
15.30 u - 17.30 u Martine Prenen, Happiness Coach
17.30 u - 18.00 u Afsluitende drink

Alle info op: https://www.voka.be/mechelen-kempen/powerevent