U bent hier

8.500 bezoekers genieten op Wintersfeer Zilvermeer - sfeerfoto's

Kempen regio | Mol
14.12.2018 - 16.59u
Door: Mark Jaspers

Vanavond genoten 8.500 bezoekers van een betoverende editie van Wintersfeer in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.  Wintersfeer was volledig uitverkocht. Het Zilvermeer werkte voor het tweede jaar op rij met online ticketverkoop. Dit kent een groot succes.

De weersomstandigheden waren ideaal voor een winterse avond vol gezelligheid.

Ook de 7e editie van Wintersfeer zat weer vol verrassingen en magie. Blijkbaar is er een walvis aangespoeld op het strand van het Zilvermeer. Oh jee... als dat maar goed komt.

Deze feeërieke winterwandeling neemt je mee langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. Sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen luisteren het parcours op.

Mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer.  De Belgische koorddansgroep 'Lyapunov' zorgde letterlijk en figuurlijk voor een hoogtepunt als afsluiter van de avond

Kom gezellig buiten in de provincie Antwerpen

Gezellig buiten, dat is sfeervol genieten in openlucht. Met winterwandelingen en vertellingen. Een winterpicknick. En proevertjes. Zintuigen op scherp dus. Met 'Gezellig buiten' is het eens zo plezant in de diepste donkere dagen. Een winterwarm initiatief van de provincie Antwerpen. Check de winterse activiteiten via www.gezelligbuiten.be -  foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto