Op zondag 11 maart van 10 tot 18u zet Van Eccelpoel de deuren van het Aldhem hotel open voor alle wijnliefhebbers.In aanwezigheid van tal van wijnboeren kan u proeven van het uitgebreid wijnaanbod en van de huisbereide delicatessen.



Tevens lanceert Van Eccelpoel op deze 2-jaarlijkse wijnhappening een nieuwe champagne op de Belgische markt:  CHAMPAGNE BARONS DE ROTHSCHILD.

Dit is een gloednieuwe champagne geproduceerd door de wereldbefaamde familie Rothschild (Lafite-Rothschild, Mouton-Rothschild en Clarke-Rothschild) uit Bordeaux.

Het is 40 jaar geleden dat er in Champagne nog een "merk" is opgericht én Van Eccelpoel is de exclusieve verdeler.  De 3 verschillende champagnes zullen op 11 maart gepresenteerd worden met een begeleidend hapje om het gastronomisch karakter van deze champagnes te accentueren.

De inkom bedraagt € 15, inclusief een kristallen proefglas dat u mee naar huis mag nemen.  Vooraf inschrijven is niet nodig.

Bij de editie 2010 kwamen meer dan 1.100 wijnliefhebbers genieten.

Surf naar Van Eccelpoel  voor de volledige lijst van deelnemende wijnboeren.
Noteer alvast dit adres in je agenda: Aldhem Hotel – Jagersdreef 1 – 2280 Grobbendonk.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Van Eccelpoel Versmarkt & Wijnhandel,  tel. 014/ 21 26 93  info@vaneccelpoel.com.

Foto archief / N