De organisatoren van het 29Bn Log in Grobbendonk mochten zondag 900 deelnemers begroeten op de 18e editie van Sporten tegen Kanker voor het goede doel, het Olivia Fund. 

Al vanaf 8.30u werd in de regen gejogd en gewandeld, er waren toertochten voor wielertoeristen, allemaal perfect georganiseerd. De mountainbikers waren vandaag in de meerderheid.

'Er werken een 50-tal vrijwilligers mee waaronder de wielerclub Nete & Aa, en collega Nicasi, hij geeft de lessen Start To Run in het Kwartier 29 Bn Log.  Een heel tof team, met o.a. Jozef Van Royen (74), een van de vele vrijwilligers.  Ik kan altijd op Jozef rekenen en daarom noemt Jan hem ook een TOP-vrijwilliger.

De opbrengst van Sporten tegen Kanker gaat naar het Olivia Fund.

Jan Van de Ven communicatie 29Bn Log: 'Tof dat er ook dit jaar zoveel sporters kwamen deelnemen ondanks de regen.

Op 25 januari 2019 organiseren we ons traditioneel Nieuwsjaarsconcert in cc 't Schaliken Herentals. Dit keer opnieuw een topconcert met de Kon. Muziekkapel van de Marine.

De opbrengst van Sporten tegen Kanker wordt dan overhandigd. Kaarten voor het Nieuwsjaarsconcert zijn verkrijgbaar vanaf midden oktober. Bedankt aan alle sportieve deelnemers en de medewerkers vandaag.'

Winnaars fietsen 'Sporten tegen Kanker'

Janssens Gustaaf (75) van wielerclub Donatus Vrienden en Wout Geerinckx (14) uit Meerhout wonnen een fiets.

Op de groepsfoto van links naar rechts:  Jan Van De Ven (communicatie 29Bn))
Winnaar fiets  Wout Geerinckx, Ann Maenhout (vrijwilligster), Vanessa Verkimpen (vrijwilligster), Lt Kol Stafbrevethouder Tom Laermans (Corpscommandant 29 Bn Log), Paula De Peuter (sponsor), Eddy Hendrickx (Olivia Fund- H-Estate) en crewmember De Ceuster.

De volgende editie van Sporten tegen Kanker is gepland op zondag 15/9/2019

Het Nieuwjaarsconcert in cc 't Schaliken volgt op 25/1/19 waar de cheques dan ook overhandigd zullen worden. Dit wordt muzikaal begeleid door de muziekkapel van de Marine.