Afgelopen weekend vond de 9e editie van de 24-uren Goodwill Karting Olen plaats. De blikvangers waren het Flanders Media Karting die met enkele klinkende namen aan de start stonden zoals Brahim, Dean, Anthony Kumpen en Wim Soutaer.

Voor deze editie schreven 20 teams in.   Een recordaantal.

Paul Moerman is Nederlander en rijdt bij het team Hekkensluiters :'Wij komen vooral voor de gezellige sfeer.Toch willen zij niet als laatste eindigen al doet hun Team-naam anders vermoeden. Dit jaar ligt het niveau extra hoog omdat er een aantal topteams aanwezig zijn. Bovendien zijn er veel kwetsuren en blaren aan de handen zien door de warmte overdag en sterke afkoeling 's nachts.

Het aantal deelnemers per team varieert sterk, net als het verloop tijdens de wedstrijd. De beste teams rijden met zo min mogelijk deelnemers en rijden per piloot tot 3 uur aan één stuk door. Maar de meesten rijden hun eigen race door het grote niveau-verschil.

De 24 uren karting bracht veel volk op de been die de 12 Belgische en 8 Nederlandse teams kwamen aanmoedigen, zelfs tijdens de nachtelijke uren.

De uitslag:
1.      Team Hollan
2.      Action Kart 2
3.      Traxxis Tetn
4.      Action Kart 1
5.      Kamikaze Tea
6.      RMK Racing
7.      Traxxis Bier
8.      Team Sky
9.      Acuity Racin
10.   Klinkerfoto
11.   Extreme Race
12.   Sunday Unlim
13.   Team Racing 4
14.   B.I.E.R. Team 1
15.   Flanders Media Team
16.   Vortex Speed
17.   Hekkensluiters
18.   18 Athlos
19.   Stof Dabbers
20.   B.I.E.R. Team.
 
Tekst: Anita Campforts / Nnieuws
Foto's : Eric Fels / Nnieuws