Sinds onze officiële start van het seizoen eind maart kunnen de consumenten genieten van onze lekkere aardbeien.

Wie Hoogstraten zegt, proeft de sappige smaak van aardbeien. Volle gerijpte aardbeien met een perfecte balans tussen zuur en zoet. Dat is waar het bij ons om draait.

En onze aardbeien zijn van topkwaliteit, al vanaf het begin en dit maakt dat ze op dit moment overheerlijk zijn. Doordat we opnieuw een mooie lente hebben, zijn ze zelfs talrijk aanwezig deze week en de komende weken. Ideaal toch bij dit zomerse weer.

Op uw ijscoupe of pannenkoek, bij het ontbijt, op het randje van uw champagneglas of gewoon als gezond snoepje: met onze aardbeien kan je alle kanten op. Doordat er zoveel beschikbaar zijn, zijn ze ook zeer gunstig geprijsd op de markt en in de supermarkten. Wat dit nog meer voordelig maakt voor de consument.

Kortom: mocht de lente een smaak hebben, dan zou het die van de Hoogstraatse aardbei zijn.

Wist je dat al onze bakjes een verhaal vertellen? Je kan nu ook kennismaken met de mensen achter Coöperatie Hoogstraten. Zij vormen jou garantie op een eerlijk product. Ontdek dus snel de QR code op uw bakje, vul de code in en ontdek waar jouw lekkere aardbeien vandaan komen.

En wat nog leuker is, laat gerust een berichtje achter voor onze teler. Dan weten zij ook wie er van hun aardbeien heeft genoten.