Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aangepaste verkeersmaatregelen Jakob Smitslaan en Martelarenstraat vanaf woensdag 15 november

Vanaf woensdag 15 november plaatst een aannemer boordstenen in de Gasstraat en Asstraat als laatste stap in fase 4 van de heraanleg Centrum West. De aannemer werkt tot tegen de aansluitingen met Martelarenstraat en Jakob Smitslaan en moet de fietspaden openbreken.

Daardoor geldt beurtelings verkeer in de Jakob Smitslaan ter hoogte van de Asstraat en moeten auto's uit Millegem richting Centrum ter hoogte van het kruispunt Martelarenstraat-Gasstraat de parkeerstrook gebruiken. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken 3 weken in beslag.

Voor het aanleggen van de boordstenen geldt volgende aangepaste verkeersregeling:

· Kruispunt Jakob Smitslaan-Asstraat: Fietsers komende van de Martelarenstraat richting Corbiestraat begeven zich tijdelijk op de rijbaan. Om dit veilig te laten verlopen, sluiten we één rijstrook af en geldt er dus beurtelings verkeer over de overgebleven vrije rijstrook.
 

· Kruispunt Martelarenstraat-Gasstraat: Fietsers en voetgangers in de richting van Millegem begeven zich tijdelijk op de rijbaan, die deels afgesloten wordt voor het autoverkeer. Auto's komende van Millegem richting Centrum gebruiken de parkeerzone om veilig te passeren. Ter hoogte van de werken geldt bovendien een snelheidsbeperking.

Deel dit artikel