U bent hier

Aanleg fietspaden N136: start werken tussen Hulststraat en Kiezelweg

Mol
05.03.2019 - 10.12u
Door: Mark Jaspers

Op maandag 11 maart start de aannemer met de aanleg van vrijliggende fietspaden langs de N136 in fase 3B (Postelsesteenweg tussen Hulststraat en Kiezelweg). De werken zijn bij gunstige weersomstandigheden afgerond tegen begin juni.

Het doorgaand verkeer rijdt via de bewegwijzerde omleiding in beide rijrichtingen langs de Zuiderring (N71) – F.S. Emsenslaan en Kiezelweg.

De werken tussen de Zuiderring en de Kiezelweg verlopen in twee tussenfases. Tijdens de eerste fase concentreerden de werken zich tussen de Zuiderring en de Hulststraat. Vanaf de start van fase 3B geldt in deze zone nog steeds een doorgangsverbod, met uitzondering van plaatselijk verkeer.

De werfzone verschuift midden maart naar het gedeelte tussen de Hulststraat en de Kiezelweg. De handelaars op de Postelsesteenweg en in de zijstraten Hulststraat, Haagdoornstraat en Hazelaarstraat blijven bereikbaar via de Zuiderring (N71).

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto