Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aanleg glasvezelnetwerk in centrum Herentals

Aannemer Circet voert in opdracht van Fiberklaar in de maand januari en februari werkzaamheden uit voor de uitrol van een glasvezelnetwerk in het centrum van Herentals. Het verkeer zal overal kunnen passeren en maar beperkt gehinderd worden.

In een eerste fase komen vanaf 10 januari de Grote Markt (huisnummer 4-32), de Kloosterstraat (volledig), de Nonnenstraat (huisnummer 45-61) en het Lantaarnpad (huisnummer 1-3) aan bod. De werkzaamheden duren een tweetal weken. Vervolgens worden de rest van het Lantaarnpad, de Bovenrij (huisnummer 78-88) en de Nonnenstraat (huisnummer 25-43) afgewerkt. Het einde van deze werkzaamheden staat eind januari gepland.

Ook zijn vanaf 10 januari de Rozenstraat, de Leliestraat, de Tulpenstraat, de Azaleastraat, het Dahliaplein en het Bloemenplein aan de beurt. Die werkzaamheden zullen ongeveer twee maanden in beslag nemen.

Op 23 januari start de aannemer aan de zijde met oneven huisnummers van het Hofkwartier en de Grote Markt. De zijde met de even huisnummers is op 6 februari aan de beurt. Omwille van deze werkzaamheden verhuist op 27 januari en 10 februari een deel van de marktkramers naar de Augustijnenlaan.

Let op: de vooropgestelde begin- en einddatums zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Deel dit artikel