Uit de maandelijkse Graydon Barometer blijkt dat het aantal faillissementen opnieuw is afgenomen in België. Tot op november van dit jaar waren er 10.213 failliete bedrijven. Dit is een daling van -8,8% tegenover dezelfde periode vorig jaar, toen er nog 11.197 faillissementen werden opgetekend. In november gingen 838 bedrijven failliet. Dat is -12,4% minder dan in november vorig jaar.

 

Raadpleeg ook interactieve kaart met alle faillissementen en start-ups in uw regio.


Over Graydon


Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.

 

Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.