U bent hier

Aanvangsuur Lierse-Eindhoven door Supercup met uur vervroegd

Herenthout
19.07.2016 - 07.14u
Door: Peter Caers

De galawedstrijd in het kader van de viering van 100 Jaar KFC Herenthout tussen KSK Lierse en FC Eindhoven van aanstaande zaterdag heeft 17u als aanvangsuur heeft gekregen ipv 18u.

Peter Horemans, secretaris KFC Herenthout: "De reden hiervoor is dat de Belgisch Voetbalbond ons (laattijdig) heeft laten weten dat we deze wedstrijd om 18u00 niet mochten laten starten, aangezien om 20u de Supercup van start gaat. En vanaf één uur vóór deze wedstrijd aanvangt, moeten alle andere wedstrijden van de voetbalbond gedaan zijn. Bij deze ... starten we een uurtje vroeger."

KFC Herenthout-VC Herentals

KFC Herenthout speelt zijn eerste oefenwedstrijd op woensdag 20 juli om 19u op eigen terrein tegen de buren van VC Herentals.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto