U bent hier

AC Herentals : nieuwe tribune met 250 zitjes op atletiekpiste Bloso-sportcentrum

Herentals
28.06.2013 - 23.56u
Door: Herman Gezelle

Vrijdagnamiddag is op de atletiekpiste van het Bloso-sportcentrum een nieuwe publiekstribune met 250 zitjes officiëel geopend.    De metalen tribune is een project van jongeren die bij de VDAB  een opleiding lasser/monteur hebben gevolgd.  De 4 gemotiveerde cursisten hebben ondertussen een vast contract bij  firma Verwater  uit Essen die de tribune afgewerkt heeft.

Fons Leroy van VDAB : 'Als VDAB hebben we de verpletterende verantwoordelijkheid om jongeren snel, effectief, doortastend en volhouden te activeren en te begeleiden tot ze een job hebben.  Met deze missie in het achterhoofd zijn we met het tribune-project aan de slag gegaan. Iedere partner heeft met idealisme en passie gewerkt.  De samenwerking tussen Bloso, VDAB en Verwater is vlekkeloos verlopen.  We zijn met z'n allen samen met AC Herentals erg trots en fier.'  De VDAB heeft vrijdag ook getuigschriften uitgereikt aan de 4 geslaagde lassers/monteurs.  De tribune en de piste werd met een spannende 4x4 100m ingelopen met teams van Bloso, VDAB, Verwater en AC Herentals.

AC Herentals dankbaar

Tony Willaert, voorzitter van AC Herentals : 'We danken de partners Bloso, VDAB en firma Verwater voor de prachtige realisatie. De nieuwe tribune geeft een extra dimensie bij de Bloso-infrastructuur.  Ons bestuur en alle leden zijn ontzettend blij.'

BK meerkamp in Bloso  op 23 en 24/8

AC Herentals organiseert op 23 en 24 augustus op Bloso het BK Meerkamp.  Dan zal de nieuwe tribune zeker haar nut meer dan bewijzen.    Foto's Guy Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto