De derby tussen AC Olen en SKS Herentals werd al in de 1' ontsierd door een ernstige blessure van grensrechter Patrick Weyers. De wedstrijd lag een tiental minuten stil. AC Olen voetbalde daarna steriel, geraakte amper aan kansen. In de 23' draaide Bouquillon zich knap vrij en schoot de 1-0 binnen. Bij de thuisploeg viel Jonas Mertens nog met een enkelblesure uit. Na de rust ging AC Olen rustiger spelen. Khalid miste nog een huizenhoge kans voor de thuisploeg maar kon even later toch knap Lucas Dillen voor de doelman afzonderen. Die omspeelde de bezoekende doelman en tikte de 2-0 binnen. AC Olen kon beginnen te vieren, en vernam dat Broechem van Beekhoek had gewonnen met 6-3. Titel helemaal binnen. Volgend seizoen naar 2e provinciale. Lucas Dillen tikte één minuut voor affluiten nog de 3-0 binnen. AC Olen kon aan zijn lange titelviering beginnen.