U bent hier

ACA IT-Solutions wint Ambiorixprijs 2018

Nationaal
14.09.2018 - 16.21u
Door: Mark Jaspers

ACA IT-Solutions, dat zich toelegt op de implementatie van IT-oplossingen, is de Ambiorixlaureaat 2018. Volgens de jury behoort het bedrijf tot de sterkste groeiers in Limburg. Werkgeversorganisatie VKW Limburg reikte de Ambiorixprijs vrijdag al voor de 29ste keer uit aan een Limburgse onderneming uit de Top 500.

Het bedrijf met hoofdzetel in Hasselt is uitgegroeid tot een bekende IT-speler. ACA IT-Solutions, bijna 20 jaar actief, telt intussen 170 medewerkers verspreid over drie kantoren in Hasselt, Olen en Gent. In 2017 realiseerde het een omzet van 18,9 miljoen euro.

Volgens de Ambiorixjury kende ACA IT-Solutions een sterke en zeer rendabele groei over de afgelopen vijf jaar. "Die groei is het resultaat van een doordachte strategische aanpak, waarbij een innovatief organisatieconcept op een unieke manier technische expertise aan klantgerichte dienstverleningsconcepten koppelt", licht juryvoorzitter prof. Leo Sleuwaegen (KU Leuven - Vlerick Business School) toe.

"Zo zijn de zeven verschillende pods (business units, nvdr) verantwoordelijk voor hun eigen projecten. De pods kunnen onafhankelijk beslissen en zo snel mogelijk anticiperen op de noden van de klant." 

Werkgeversorganisatie VKW Limburg reikt de Ambiorixprijs jaarlijks uit aan een Limburgse onderneming uit de Top 500, die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap. De eigenlijke prijs wordt op maandagavond 17 september door premier Charles Michel (MR) uitgereikt tijdens de jaarvergadering van VKW Limburg. (Belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto