U bent hier

Academie muziek en woord zoekt leerkrachten Kunstkuurproject Muziek-woord-beeld

Mol
28.06.2019 - 11.05u
Door: Mark Jaspers

De Academie voor Muziek en Woord zoekt leerkrachten muziek, woord en beeld voor het Kunstkuurproject 'Everybody will create, op muzisch a(pp)vontuur', een samenwerkingsverband tussen de Academie en basisschool Curieuzeneuzen in Balen. Interesse? Bezorg je sollicitatiebrief en CV via herbert.janssens@gemeentemol.be.

Gedurende drie schooljaren (2019-2022) delen leerkrachten van het deeltijds kunstonderwijs en leerkrachten van het basisonderwijs de werkvloer. Voor dit project zoekt de Academie voor Muziek en Woord collega's die zin hebben om dit a(pp)avontuur op gang te trekken tijdens een wekelijkse opdracht van twee lestijden van 50 minuten in de lagere school.

De domein overschrijdende opdrachten zijn:

Leerkracht Muziek 2/22
Leerkracht Woordkunst-drama 2/22
Leerkracht Beeldende kunsten 2/22

Heb je naast je opdracht-gerelateerde competenties ook kennis van digitale toepassingen zoals het gebruik van IPad's in klasverband? Ben je vlot in de omgang met leerlingen van het basisonderwijs en heb je zin om ook je eigen leervermogen te vergroten? Kan je nauwkeurig en zelfstandig werken en beschik je over inventiviteit en initiatief in een context van 'teamteaching'? Kan je goed en duidelijk communiceren met leerlingen, collega's en directeurs? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:

Academie voor Muziek en Woord

t.a.v. Herbert Janssens, directeur

Guido Gezellestraat 31A

2400 Mol

herbert.janssens@gemeentemol.be

0495 16 39 94

Meer info: Academie voor Muziek en Woord, 014 31 38 21, amw@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto