'In de openingsminuut miste Van Landeghem (Achterbroek) een kopkans van zeer dichtbij', zegt Maarten De Voeght coach Lentezon.  'Na 20 minuten zette Dierckx met een solo de 0-1 op het bord. Lentezon had nadien controle over de wedstrijd.

Achterbroek beperkte zich tot de tegenaanval, wat op slag van rust nog resulteerde in de gelijkmaker. Van Landeghem miste zijn schot compleet, waardoor de bal pardoes in de voeten van een andere thuisspeler belandde. Deze trapte de bal via het been van Storms tegen de netten.

Vlak na rust domineerde Lentezon. In de eerste 15 minuten na rust creëerden de bezoekers twee open kansen. Zowel Goots als Cools konden de wenkende kansen niet verzilveren. Deze missers kropen in het hoofd van de bezoekers en na een mistasten in de defensie ging de bal op de stip (65' 2-1).

Lentezon nam nadien nog risico's om een punt uit de brand te slepen, maar werden koud gepakt door een uitgekookt en goed counterend Achterbroek (75' 3-1 en 88' 4-1).'