U bent hier

Actie: nieuwjaarszakken voor alle 4-jarigen Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg
13.12.2016 - 16.10u
Door: Herman Gezelle

Op 31 december Oudjaar trekken vele kinderen van deur tot deur om 'Nieuwjaar te zingen'.  Warm ingeduffeld en met een 'nieuwjaarszak' rond de hals brengen kinderen van 's morgens tot 's middags al zingend hun wensen voor een gelukkig nieuw jaar. In ruil krijgen ze een centje of snoepgoed in hun zak gestopt.

De jeugddienst wil deze traditie graag eens extra in de kijker zetten. Alle kinderen die in Heist-op-den-Berg in de tweede kleuterklas zitten, krijgen daarom een gratis nieuwjaarszak. Op de zak staat het veelgezongen nieuwjaarslied 'Nieuwjaarke zoete' gedrukt.

De komende dagen zullen de medewerkers van de jeugddienst deze zakken persoonlijk overhandigen in alle tweede kleuterklassen van Heist-op-den-Berg en leren ze het liedje aan de kleuters aan.

De jeugddienst doet ook een warme oproep aan alle inwoners om op oudejaarsdag paraat te staan en er mee voor te zorgen dat dit kinderfeest nog lang levendig blijft.

Tip voor wie in een appartement woont of moet werken en niet thuis is: spreek samen met je buren een beurtrol af voor wie geeft of hang een briefje bij afwezigheid.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto