Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Action opent op 16 september nieuwe winkel in Olen Bulestraat

Action opent op 16 september een geheel nieuwe winkel in Olen. Het nieuwe filiaal van de snelst groeiende non-food discounter van Europa vestigt zich in de Bulestraat 42, op slechts 3,5 km van het shopping center.

‘Kleine prijzen, grote glimlach’: binnenkort komt Action die belofte in Olen na vanuit een gloednieuw filiaal. De Action-winkel vestigt zich in de Bulestraat 42 en blaast het voormalig Aldi-pand nieuw leven in. De Aldi verhuist een eindje verderop naar een nieuwe winkel.

De keuze voor deze locatie biedt klanten heel wat voordelen, zoals een ruim aanbod aan parkeergelegenheid op de site (40 plaatsen). Klanten kunnen daarnaast hun inkopen bij Action makkelijk combineren met een bezoek aan andere winkels, zoals Aldi, Spar en Proxy Delhaize. 

Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 700 m2 is fris en modern ingericht. Vanuit het 166 m2 grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van leuke én noodzakelijke artikelen aan de laagste prijs.

Joeri Sanders, General Manager Action BeLux: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Olen te doen met dit nieuwe filiaal.”

Duurzame groei

Action groeit zowel in België als internationaal. En daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Olen.

Joeri Sanders: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk. Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren. We werken actief aan energiebesparing: inmiddels is bijvoorbeeld al 95% van onze winkels al uitgerust met energiebesparende ledverlichting. Daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Olen geldt dit dus ook.”

Over Action

Action is de snelst groeiende non-food discounter in Europa. Wekelijks bezoeken meer dan 14 miljoen klanten in 11 landen onze ruim 2.300 winkels en 6,5 miljoen consumenten onze website. Action biedt een steeds wisselend aanbod van ruim 6.000 producten in 14 productcategorieën tegen de laagste prijs, van dagelijkse benodigdheden als schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsartikelen tot producten die het leven een beetje beter maken en je inspireren je huis te verbeteren. Daarbij werken we voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit en onze duurzaamheid met meer dan 60.000 collega’s met 136 verschillende nationaliteiten. Onze belofte: kleine prijzen, grote glimlach.

www.action.com

Bulestraat 42, Olen, België

Deel dit artikel