De gemeente nodigde alle Lilse handelaars en ondernemers uit voor deze netwerkavond. Bij een hapje en een drankje hebben de handelaars de kans om kennis te maken met elkaar. Met een optreden van stand-upcomedian Bert Kruismans wordt het gegarandeerd een aangename avond. Meer dan 150 ondernemers schreven zich al in : infoavond Lilse ondernemers - woensdag 6 juni – 20.

Huldiging sportkampioenen

vrijdag 8 juni – 19.30 uur

Elk jaar zet de gemeente haar sportkampioenen in de bloemetjes. Alle kampioenen werden voor dit evenement uitgenodigd : 234 kampioenen.

Karikaturist in de bib

zaterdag 9 juni – 9 tot 12 uur

Karikaturist Steven De Rie komt naar de bib van Lille. Tussen 9 en 12 uur tekent hij op tien minuutjes een leuke karikatuur van wie zich als model aandient. Iedereen welkom. Inschrijven is niet nodig.

Disco kinderfuif

zaterdag 9 juni - 18 uur

Ook kinderen kunnen fuiven. Op de kinderfuif van de kindergemeenteraad in parochiecentrum Sint-Pieter kun je dit opnieuw bewijzen. Haal van 18 tot 22.30 uur je beste dansbewegingen boven, leef je uit met je vrienden en geniet van kindercocktails en frietjes. Je mag gratis binnen. Kom verkleed (thema is disco) en win een prijs. De ouders zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Tentoonstelling lokale kunstenaars en familiedag

zondag 10 juni – 11 tot 18 uur

In parochiecentrum Sint-Pieter stellen lokale kunstenaars tussen 11 en 18 uur hun mooiste kunstwerken tentoon. Anderen demonstreren hun ambachten.

Vanaf 13.30 uur kan je op het kerkplein terecht voor een heuse familiedag. Er is een kinderboerderij en randanimatie. Bij deze goed gevulde dag hoort natuurlijk een hapje en een drankje op een terrasje.