U bent hier

ADVIPRO zet samenwerking op met PENTAHOLD ter ondersteuning van sterke groei

Lille
06.07.2018 - 14.57u
Door: Lex Verellen

Advipro (Lille / Willebroek), actief in proces- en projectondersteuning gericht op de Life Sciences industrie op gebied van GxP services, heeft recentelijk een samenwerking kunnen vastleggen met Pentahold, dat zal participeren in het bedrijf. Pentahold is een investeringsvennootschap dat geleid wordt door Karel Gielen en Geert Vanderstappen.

Advipro, opgericht door Peter Scheyltjens en zijn echtgenote Kristel Patteet, stelt een 80-tal hoogopgeleide specialisten te werk die de Life Sciences industrie ondersteunen op het vlak van R&D, engineering, validatie, compliance, testing en training.

Peter Scheyltjens, CEO en stichter van het bedrijf, zegt: "De laatste jaren zijn we stelselmatig met meer dan 25% per jaar gegroeid. Om die groei te kunnen bestendigen en nieuwe initiatieven te kunnen ondersteunen zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons strategisch kan ondersteunen. Deze ondersteuning hebben we bij Pentahold gevonden."

Geert Vanderstappen, partner bij Pentahold, bevestigt: "We hebben in Advipro een snelgroeiend bedrijf gevonden dat grote ambities en veel ideeën heeft. Zo hebben ze recent het eerste GxP trainingscentrum in België geopend, waar in echte, gevalideerde, cleanrooms specifieke trainingen gegeven kunnen worden. Dat alleen al opent perspectieven naar nieuwe service area's." Karel Gielen, partner bij Pentahold, voegt daaraan toe: "En tegelijkertijd heeft het bedrijf zijn eerste stappen gezet op de Nederlandse markt."

Om deze snelle groei verder te ondersteunen is Advipro steeds op zoek naar talent met een wetenschappelijke achtergrond uit verschillende regio's van België en Nederland (http://the-a-team.be).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto