U bent hier

Afgelasting 2e editie Holven Pakt Uit! wegens overlijden Ruben leerling VBS De Regenboog

Geel | Kempen regio
31.05.2013 - 13.41u
Door: Herman Gezelle

De 2e editie van  Holven Pakt Uit! is wegens overlijden van Ruben  leerling VBS De Regenboog afgelast. Ludo Vansant organisatie : 'De reden is  het overlijden van Ruben een kindje uit het vierde leerjaar van VBS De Regenboog uit de Kapelstraat. Directeur Patrick Engelen liet ons gisteren weten dat het Rainboworkest (leerkrachten van deze school) het hierdoor niet ziet zitten om op te treden. Het Rainboworkest was de hoofdact van dit gebeuren

We hebben nog geprobeerd om een vervanger te vinden voor dit Rainboworkest. Helaas vruchteloos. Ons programma wordt hierdoor als het ware onthoofd. ….  Patrick gaf bovendien ook aan dat de sfeer binnen de Regenboogschool hierdoor momenteel niet van die aard is dat men zaterdag massaal naar het Holvense parochiecentrum zal afzakken.    Om die reden rest er ons geen andere mogelijkheid dan alle plannen voor HOLVEN PAKT UIT! op zaterdag 1 juni af te blazen. Liever géén Holven Pakt Uit dat een totaal mislukte editie omwille van geen hoofdprogramma, geen sfeer, weinig volk.   We vinden dat heel spijtig maar het kan echt niet anders. Ook de ingehuurde acts (V-double-U, de Charel, de hamburgerkraam, de PA en de technieker, het parochiecentrum……) worden hiervan in kennis gesteld.  Er zal gezocht worden naar een nieuwe vergaderdatum voor overleg mbt Holven Pakt Uit! We leven heel erg mee met de school van de Regenboog en vooral met de familie van Ruben.

Dorpsraad en verenigingen Holven.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto