Zondag 18 november heeft in wijnbar Vinterra, Bovenrij in Herentals vanaf 14u Afractie’s 3e wijnbenefiet plaats.Ten voordele van het opvanghuis voor straatkinderen in Dakar, Senegal.

 
De feestdagen zijn in aantocht. De feestmenu’s worden samengesteld. U bent op zoek naar een kwalitatieve en toegankelijke wijn om uw vrienden en familie te verwennen? Afractie maakt u het leven gemakkelijk. Wij bieden u kwaliteitswijnen en –cava aan, zorgvuldig voor u geselecteerd uit het ruime aanbod van Vinterra bvba.

Afractie in actie
Drie palletten heerlijke drank staan voor u klaar: cava, witte wijn en rode wijn. Op de palletten staan dozen van 6 flessen gestapeld. Binnen een beperkte tijdspanne moeten de kartons weg.

U wordt ontvangen met een glaasje cava en tijdens de verkoop kan u doorlopend proeven van de wijnen. De cava wordt verkocht aan een prijs van €70,00 voor een karton van 6 flessen. Voor de witte en rode wijn telt u €60,00 per karton neer. Tevens bieden wij u gratis een assortiment aan hapjes aan.

Mogen wij u vragen ter plaatse cash af te rekenen? U neemt dezelfde dag de kartons mee naar huis.

Praktisch
Datum: zondag 18 november - locatie: wijnbar Vinterra, Bovenrij 53/1, Herentals
Parkeergelegenheid op de Grote Markt, het Kerkplein en de straten rondom het centrum.
 
14u00: Deuren open - 14u30: introductie door Afractie vzw en Vinterra bvba - 15u00: Start verkoop - 18u00: Afsluiten
Inschrijven kan vrijblijvend op de website van Afractie vzw (www.afractie.be) of bij wijnbar Vinterra (info@vinterra.be).

Foto Maria de la Cruz / Nnieuws.