U bent hier

Afterwork / Replay : verkeersmaatregelen voor vlotte circulatie

Herentals
28.04.2017 - 16.48u
Door: Herman Gezelle

Afterwork op vrijdag en Replay Festival op zaterdag lopen voor de 5e keer  in het Netepark. De organisatoren verwachten tussen de 6.000 en 7.000 bezoekers. Om het festival veilig en vlot te laten verlopen, zijn er enkele verkeersmaatregelen van kracht.

Er is een parkeerverbod op de Olympiadelaan, aan beide kanten van de rijbaan van vrijdag 28 april om 14u tot en met zondag 30 april om 2u. Er geldt in die straat ook eenrichtingsverkeer, van de Poederleeseweg in de richting van het centrum, van zaterdag 29 april om 10u tot en met zondag 30 april om 2u.

Er is een parkeerverbod op de Vorselaarsebaan, de Oud-Strijderslaan (stuk tussen Sint-Jobsstraat en sanitair Laureys) en de Cardijnlaan (stuk tussen de Netelaan en de Sint-Jobsstraat) aan beide kanten van de rijbaan van vrijdag 28 april om 14u tot en met zondag 30 april om 2u.

Er geldt eenrichtingsverkeer op de Oud-Strijderslaan om het stuk tussen de Kleine Nete en sanitair Laureys en op de Cardijnlaan op het stuk tussen de Netelaan en de Kleine Nete van zaterdag 29 april om 10u tot en met zondag 30 april om 2u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto