Nv De Scheepvaart bouwt een nieuwe brug over het Albertkanaal ter hoogte van Hoogbuul en Neerbuul. Vanaf 8 juni starten de wegeniswerken waardoor het verkeer een omleiding moet volgen. Tijdens een infovergadering op donderdag 4 juni zal nv De Scheepvaart de omleidingen en de verdere planning van de werken toelichten. Geïnteresseerden zijn welkom om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Dorp 1.

Omleiding fase 2 van 8 juni tot eind december 2015

Gemotoriseerd verkeer: een gedeelte van Moleneinde wordt afgesloten:

verkeer dat van Neerbuul komt (Olen Shoppingpark) en richting Nijverheidsstraat wil, volgt de omleiding via Hoogbuul en Industrielaan;verkeer vanuit de Nijverheidsstraat richting Neerbuul volgt de omleiding via Industrielaan en Hoogbuul.

Fietsers: het jaagpad wordt afgesloten tijdens de werken:

fietsers komende vanuit Herentals moeten het jaagpad verlaten via Hoogbuul. Daar volgen ze de omleiding via Moleneinde en Nijverheidsstraat waar ze weer op het jaagpad kunnen;vanuit Geel verlaten fietsers het jaagpad via de Nijverheidsstraat en Moleneinde en rijden via Hoogbuul terug het jaagpad op.

Omleiding fase 3: januari - februari 2016

Gemotoriseerd verkeer: een gedeelte van Hoogbuul wordt afgesloten.

verkeer dat vanuit Neerbuul richting Industrielaan wil rijden, volgt de omleiding via Moleneinde;verkeer dat van de Industrielaan komt en richting Neerbuul wil, volgt de omleiding via Industrielaan en Moleneinde.

Fietsers

fietsers die het jaagpad ten zuiden van het Albertkanaal volgen (komende vanuit Herentals), volgen de omleiding via Hoogbuul, Industrielaan en Nijverheidsstraat;fietsers die van Geel komen, volgen de omleiding via Nijverheidsstraat, Industrielaan en Hoogbuul.

De omleidingsplannetjes en meer info vind je op www.olen.be/openbare-werken.