Vrijdagavond kreeg The Nightride-dj Tam het bezoek van het jonge Noorderwijkse talent Airis. ThalsFM-presentatrice Anita vroeg naar haar belevenissen op het grote podium van Herentals Feest.



Haar single 'Wonderful' krijgt momenteel op ThalsFM, de nationale en regionale radiozenders al redelijk wat airplay, maar het mag natuurlijk nog altijd wat meer zijn.

Maandag 8 augustus duikt Airis de studio in om haar 2e eigen single op te nemen.  Basis voor haar single is een tekst die Airis zelf geschreven heeft.

Airis, Laura is haar echte naam, was niet alleen gekomen. Wie op Youtube haar videoclip al hebben gezien, zagen daar ook een jonge kerel acteren.

Toon, de jongeman was ook in de studio. Niet allen figureerde hij in de clip van Airis, hij is zelf ook bezig met muziek, o.a.  met het project Discohead, waarmee hij zich vooral toelegt op dancemuziek. Meer info vind je op www.facebook.com/pages/D1scohead/192655404052

Zandkapelkermis Noorderwijk 20/8
Wie  Airis nog niet live aan het werk heeft,  kan op zaterdag 20 augustus een bezoek brengen aan de Zandkapelkermis in Noorderwijk.

Daar treedt Airis die avond op, samen met Bobby Prins en Laura Lynn.

Info over de Zandkapelkermis vind je op www.herentals.be/agenda/e/zandkapelkermis/7b0d1c17-13cb-4a41-becc-9990b67408d6.