Vrijdag 5 augustus rond 19u brengt de Netelandse zangeres Airis een bezoekje aan de ThalsFM studio. Tijdens het liveprogramma The Nightride met dj Tam zal je meer te weten kunnen komen over Airis en haar muzikale toekomst. Dus afstemmen op FM105.7.

Voor wie Airis nog niet kent, even voorstellen. Airis, geboren als Laura Van Den Bruel, is een jong Netelands talent. Al op jonge leeftijd was ze bezig met muziek en zingen en genoot ze ervan om tijdens familie- en andere feestjes de gasten te entertainen met haar wondermooie stem.

Deze stem gebruikte ze ook in het kinderkoor W.A.N.T.E.D., waarmee ze vorig jaar nog op het podium stond tijdens de viering van 800 jaar Herentals.

2010 was voor haar een belangrijk jaar. Niet alleen stond ze zoals hierboven vermeld meermaals met het kinderkoor op de planken, tevens werd ze uit meer dan 34.000 inzendingen uitverkoren als laureate van de Joepie muziek-booth wedstrijd. Door deze overwinning mocht ze een platencontract tekenen bij SonicAngel, het platenlabel van de Herseltse Maurice Engelen, die zelf z'n sporen heeft verdiend met oa. Praga Khan en Lords of Acid.

De toeschouwers tijdens Herentals Feest 2011 konden vorige week al getuige zijn van de prachtige performance van deze jonge getalenteerde meid. Ook trad ze onlangs op tijdens de Anne familiedag die doorging in pretpark Bobbejaanland.

Momenteel wordt haar eerste single 'Wonderful' niet alleen door ThalsFM gedraaid, maar ook Q-music en recentelijk MNM hebben dit Noorderwijkse talent ontdekt en hebben haar hit in hun playlist opgenomen. Je kan op de website van MNM trouwens ook stemmen om Airis in de top50 te krijgen. Momenteel staat ze op plaats 52.

Tweede single?
Er zijn plannen voor een opvolger voor 'Wonderful', waarschijnlijk een lied dat ze volledig zelf heeft geschreven. Mogelijk komen we hierover meer te weten tijdens haar interview op ThalsFM.

Geïnteresseerden kunnen morgen ook langskomen in de studio en kunnen zodoende een praatje met haar maken en op de foto gaan. Afspraak tussen 19 en 20u in de studio, Eilandje 1/C (naast Helsen NV en Euro-Art). 

Om 19.30 hoor je bij Tam ook alles over de Antilliaanse feesten.

Meer info over Airis: www.facebook.com/airisofficial of www.sonicangel.com/artist/airis

Foto's: archief Peter Vissers / Nnieuws