In onze gemeente werken momenteel 22 eigenaars samen met het Sociaal Verhuurkantoor. De voorbije drie jaar is het aantal eigenaars dat zijn woning verhuurt via het Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen binnen het werkingsgebied fel gestegen. Hun huur wordt elke maand stipt betaald ook al staat het pand leeg, en van het papierwerk moeten zij zich niets aantrekken. Heb jij ook een woning te huur? Bekijk dan zeker dit TV-spotje en maak vandaag nog een afspraak via 014 56 27 00 of svkzuiderkempen@iok.be.

Je woning verhuren via het Sociaal Verhuurkantoor kost je niets, enige voorwaarde is dat je een billijke huurvergoeding vraagt. Deze ligt een stukje lager dan wat je op de privémarkt zou kunnen krijgen. Je hebt wel de garantie dat je huis altijd verhuurd is en dat het geld steeds stipt wordt betaald. Bovendien staat het verhuurkantoor garant dat de huurder netjes je woning verlaat. Ook al heeft het verhuurkantoor tijdelijk geen huurder, dan ontvang je nog steeds het maandelijks afgesproken huurbedrag. Vaak ben je financieel beter af met deze lagere huur dan enkele maanden leegstand.

Interesse

Spreekt deze verhuurformule jou aan? Neem dan contact op met het Sociaal Verhuurkantoor Zuiderkempen. Zij regelen een afspraak om alles te bespreken en samen de woning te bezoeken.