U bent hier

Albanees drugsnetwerk : zaakvoerder café Unico ontkent spilfiguur te zijn

Herentals | Herenthout | Internationaal | Kempen regio
29.05.2020 - 17.10u
Door: Herman Gezelle

De raadkamer in Turnhout beslist vandaag over de verdere aanhouding van 7 van de 9 verdachten die maandag zijn opgepakt bij huiszoekingen in Herentals, Westerlo en Herenthout.

Ze worden verdacht betrokken te zijn bij een uitgebreid Albanees drugsnetwerk. Hun advocaten betreuren dat hun cliënten niet persoonlijk voor de raadkamer mochten verschijnen omdat door de coronamaatregelen de overbrengingen vanuit de gevangenis beperkt worden.

De hoofdverdachte in de drugszaak, de uitbater van café Unico op de Grote Markt Herentals, ontkent formeel dat hij de spilfiguur is van de drugsbende.

Update 15u :

7 Albanese leden van een drugsbende die maandag zijn opgepakt bij huiszoekingen in Herentals, Herenthout en Westerlo, blijven in de cel. Dat heeft de raadkamer in Turnhout beslist. (pol) Foto Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto