U bent hier

Albert Heijn in Westmeerbeek met mix van extra vers

Hulshout
07.07.2020 - 20.15u
Door: Mark Jaspers

Albert Heijn opent de deuren in Westmeerbeek morgen woensdag om 8u.  De komst van de supermarkt (1.500 m2) luidt een nieuwe fase in voor 'La Corbeille': vanaf woensdag kan er ook gewinkeld worden.

Albert Heijn in Westmeerbeek is goed voor een 50-tal nieuwe jobs. Naast werkgelegenheid, brengt Albert Heijn een fantastisch aanbod naar de gemeente.

'Albert Heijn Westmeerbeek pakt uit met extra veel vers, een verrassend assortiment en scherpe prijzen. Dat aanbod zit onder een duurzaam dak: daarop liggen 1.000 zonnepanelen.'

Nieuwe fase breekt aan voor site 'La Corbeille'

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. "De prijzen van Albert Heijn worden -vandaag meer dan ooit- bijzonder gewaardeerd door onze klanten. Onze producten zijn altijd laaggeprijsd.

Daarnaast pakken we uit met superpromoties, die wij Bonusacties noemen. Met onze Prijsfavorieten bieden we 1000 topproducten aan voor de allerlaagste prijs. Die combinatie maakt winkelen bij Albert Heijn prettig en bijzonder voordelig."

Een milieuvriendelijke supermarkt met 1000 zonnepanelen. Op het dak van Albert Heijn in Westmeerbeek prijken 1.000 zonnepanelen die naar verwachting minimaal 367.743 kWh per jaar produceren.

Het project is goed voor een hoeveelheid energie die overeenkomt met het jaarlijks verbruik van 105 gezinnen. De installatie vermijdt 2.640 ton CO2-uitstoot over een periode van 20 jaar – gelijk aan de functie van 26 hectare bos of 52.800 bomen.

Tervia's – de ontwikkelaar van KMO-park La Corbeille – investeert met veel enthousiasme in deze zonne-installatie omdat het perfect bijdraagt aan het duurzame karakter van de site.

Zij zullen zich bovendien laten bijstaan door advies bureau – Encon uit Bilzen – dat dankzij hun kennis op vlak van duurzaamheid het project van concept tot realisatie zal begeleiden.'

Ambitie van Albert Heijn België

'In februari opende Albert Heijn België de 50e winkel in Maasmechelen. Deze winkel is nummer 52. Ook in deze bijzondere tijden gaat het netwerk nog flink groeien: tot 100 winkels in totaal.

Adres: La Corbeille, Corbeillestraat 2, Westmeerbeek (Hulshout)

Openingstijden winkel:

Maandag: 12-20u - dinsdag-zaterdag: 8-20u - zondag: 8 –12u.
De Bonusfolder is beschikbaar via www.ah.be/bonus

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto