Aldhem Hotel is een begrip in het Vlaamse hotellandschap, zowel voor toeristen, zakenreizigers als restaurantbezoekers. “Dit jaar bestaat het hotel 20 jaar.” Zegt hotel manager Jorn Wittevrongel. “Dat jubileum is voor ons de aanleiding om het hotel en onze communicatie te herbekijken. We brengen hiermee Aldhem Hotel op topniveau in onze markt. Daarom zijn we ook een alliantie aangegaan met Best Western. We zijn een onafhankelijk hotel dat het Best Western keurmerk mag dragen en dus ook door hen aangeprezen wordt aan hun klanten.” En voor ons betekent het dat we opgenomen worden in het wereldwijde reserveringssysteem van Best Western.

BEST WESTERN PLUS

Aldhem Hotel in Grobbendonk mag dus voortaan door het leven gaan als “BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel”. Jorn Wittevrongel: “De aansluiting bij de grootste wereldwijde coöperatieve hotelketen kwam er zeker niet ‘zo maar’. Het is het resultaat van maandenlang hard werk om tegemoet te komen aan de strenge criteria van Best Western.”

“De ‘plus’-quotering geeft onze klanten de garantie van extra kwaliteit en extra comfort. En natuurlijk is het ook een opsteker voor het hele team van Aldhem Hotel. We zijn trots dat onze vier sterren nu ook door een externe organisatie bevestigd worden.”

De gasten van BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel kunnen zo onder meer terecht in een Health & Leisure club met binnenzwembad, whirlpool, Turks stoombad en sauna. Het meer zakelijke cliënteel kan een beroep doen op gratis WIFI, ergonomische werkplekken en een uitgebreide business service.

Nieuwe huisstijl, nieuwe looks

Ook het hotel zelf en de huisstijl hebben een stevige opfrisbeurt gekregen. Wittevrongel: ”Het interieur werd aangepakt met nieuw meubilair en een aangepaste aankleding. De nieuwe look is warm hedendaags en straalt degelijkheid en rust uit. Het nieuwe logo en de huisstijl weerspiegelen de eigenheid van het hotel, dat een combinatie biedt van degelijk comfort voor zakelijke reizigers en gezellige rust voor toeristen en bezoekers van het restaurant.”

Voor elk wat wils

Het vernieuwde BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel te Grobbendonk bundelt een waaier aan mogelijkheden in het groene hart van de Antwerpse Kempen:

  • 68 Alles-naar-wens luxekamers
  • Gezond ontspannen in de health & leisure club
  • Heerlijk genieten in klasserestaurant “De Orangerie
  • Stijlvolle feestzalen

Het BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel biedt ook volop mogelijkheden voor  zakelijke gebruikers en bedrijven:

  • Een volledige, geïntegreerde congresinfrastructuur
  • 5 flexibele vergader- en seminariezalen (10-500 personen)
  • Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid, 400 gratis parkeerplaatsen

•         Een professionele conference manager begeleidt uw events.

Op de foto : hotel managers Marc en zoon Jorn Wittevrongel / Nnieuws.