Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aliaxis ‘Onderneming van het Jaar®’ 2022

Onderneming van het Jaar 2022

Aliaxis uit Brussel werd deze avond bekroond met de titel ‘Onderneming van het Jaar®’ 2022. CEO Eric Olsen ontving de prestigieuze award uit handen van Vincent Van Quickenborne, vice-eersteminister en minister van Justitie ter gelegenheid van de 28e editie van de award, georganiseerd door EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.

Een professionele jury, met vertegenwoordigers uit de top van het Belgische bedrijfsleven en de academische wereld, verkoos Aliaxis boven de andere finalisten Agristo, Galloo en Vandewiele.

Aliaxis volgt hiermee Aertssen Group op, de laureaat van vorig jaar.

Daarnaast werd tijdens deze editie ook de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2022 uitgereikt. Die prijs wordt toegekend aan Vlaamse groeibedrijven die het afgelopen jaar een mooi parcours hebben afgelegd.

De eer viel dit jaar te beurt aan FEops uit Gent. FEops haalde het voor Equine Care Group en Silverfin en ontving de prijs uit handen van Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw Jo Brouns. Als 17de winnaar van de prestigieuze titel treedt het Gentse bedrijf in de voetsporen van stadsgenoot Deliverect, de winnaar van 2021.'

Onderneming van het Jaar 2022

Deel dit artikel