U bent hier

Alu Wall gevelbekleding, Start-up door 2 gedreven Kempenaars

Herentals | Herenthout | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
02.07.2021 - 08.58u
Door: Herman Gezelle

Angelo Wauters en Nick Vandijck springen samen in de bouwsector met hun bedrijf Alu Wall. Het bedrijf gaat zich specifiek richten op design gevelbekleding met aluminium profielen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de moderne woningbouw.

Er is een partnership opgericht met het bedrijf Renson uit Waregem dat ondertussen het gamma 'horizontale en verticale gevelbekleding' heeft uitgerold in meer dan 15 landen.

Alu Wall wil op hun manier een meerwaarde bieden voor deze stijgende vraag daar er te weinig gecertificeerde installateurs zijn in België.

"Design gevelbekleding in aluminium profielen kent al enkele maanden een enorme groei in België, licht Angelo Wauters toe.

"Door een marktonderzoek & analyse is gebleken dat gevelbekleding in hout en pvc aan het verminderen is omwille van 3 redenen: de duurzaamheid op lange termijn, het jaarlijks vereiste onderhoud & de schaarste in grondstoffen.

Onze profielen zijn 100% recycleerbaar, geproduceerd in Belgë en extreem onderhoudsvriendelijk dankzij poedercoating."

Ervaring

Kempenaar Angelo Wauters uit Noorderwijk is ook nog actief als CEO van het bedrijf TEXT-IT reclame uit Herenthout, hierdoor heeft hij een enorme ervaring in gevelbekleding en aankleding van gebouwen met lichtreclame.

In zijn vorige carrière was hij werknemer bij een ramen- en deuren producent waardoor hij zich sterk vertegenwoordigd bij architecten en andere technische personen in de bouwsector.

Kempenaar Nick Vandijck uit Herentals komt oorspronkelijk uit de transportsector. Door zijn jarenlange ervaring in het onderhoud van gebouwen, planning & operationeel leiderschap heeft hij de skills die nodig zijn om alles in goede banen te leiden!

Gezonde ambitie

'Alu Wall wil als onderneming inspelen op zowel de B2C als B2B markt, het is belangrijk dat we gekend staan als een bedrijf met ervaring in de installatie van gevelbekleding van Renson.

We hebben dan ook zeer bewust gekozen voor een betrouwbare partner uit eigen land.

"Bouwbedrijven, buitenschrijnwerkers, architecten, interieur inrichters, renoveerders, enz. Dat is ons potentieel doelpubliek", besluiten de enthousiaste boezemvrienden.

Meer info over het bedrijf en hun activiteiten vind je terug op www.alu-wall.be

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto