Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alweer een moeilijke wedstrijd voor Real Elmos Herentals

Real

'Na de stunt in Antwerpen, 5 – 7 bij het grote Antwerpen is iedereen terecht nog aan het nagenieten van die knappe en verdiende overwinning. Maar toch moet de focus nu terug op de volgende match. Tijd ook om ervoor te zorgen dat de ups en downs van de voorbije periode verdwijnen. Na een topprestatie zoals in Het Rooi verwachten we allemaal opnieuw immers een overwinning.  

Tegenstander Hamme is voor de meeste van onze supporters misschien een nobele onbekende, maar dat is onterecht. Futsal Project Veidec ARB Hamme werd slechts opgericht in 2015 en speelde tot het seizoen 2018 - 2019 in 1ste nationale van de BZVB (kleinere bond). Vier jaar na elkaar werden er de play-offs om de landstitel bereikt en als apotheose het seizoen 17 - 18.

Toen werd Hamme landskampioen en wond de beker en de Supercup. In 2019 stapte de club over naar onze Futsal competitie bij de KBVB maar twee jaar later staan ze al in 1e nationale nadat ze vorig seizoen nog los kampioen werden in 2e met slechts één nederlaag. Ze hebben ook de gezonde ambitie om uit te groeien tot een stabiele eerste nationaler.

Onze Sportief Manager sinds dit seizoen Luc Nys, was ook de voorbije jaren de grote bewerker van hun succes en speelde onze libero Sababti vorig seizoen nog kampioen met hen. Reden genoeg om de wedstrijd serieus aan te pakken en vol voor de winst te gaan.

We moeten ook winnen om op de vierde plaats te blijven want Eisden staat gelijk met ons en MyCars Chatelet op slechts één punt.

25/11 Real Elmos Herentals - FP Veidec Arb Hamme
2/12 BVB Real Elmos Herentals - My-Cars Chatelet

Real

Deel dit artikel