Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amerikaanse Logility neemt Garvis over, de Belgische AI-pionier in supply chain forecasting

Logility

Logility, Inc., een leider in oplossingen voor supply chain planning, neemt het Belgische Garvis (Antwerpen) over.

Garvis is een visionaire SaaS-startup die grote taalmodellen (ChatGPT) combineert met AI-native demand forecasting. Logility, Inc. zal dankzij de overname een nieuw supply chain planningskader mogelijk maken dat beter en sneller dan met conventionele methoden vraag en voorraad op elkaar afstemt.

 

In plaats van te vertrouwen op traditionele modellen, ontwierp Garvis vanaf de basis een AI-first prognose-oplossing. DemandAI+ combineert generatieve AI met machine learning-algoritmen en creëert een modern, meer omvattend en intuïtief planningskader dat snel supply chain-relaties digitaliseert en die gegevens beschikbaar maakt voor alle belanghebbenden in de organisatie.

Door het systeem eenvoudigweg vragen te stellen krijgen planners, leidinggevenden en niet-planners in realtime antwoorden, ook al die vragen niet voor de hand liggend zijn. Daardoor kunnen ze beter geïnformeerd beslissingen nemen en sparen ze kostbare planningstijd uit.

DemandAI+, gebouwd voor de cloud, zal worden geïntegreerd in het Logility® Digital Supply Chain Platform. De integratie zal naar verwachting binnen een jaar voltooid zijn.

Het maakt van Logility het enige supply chain planning platform dat gebruik maakt van Generative AI, geavanceerde AI-gestuurde algoritmen en machine learning. Deze innovatieve aanpak combineert de basisvraag, promotionele lift, causale prognoses, externe gegevens en gebruikersinzichten in één oplossing. De tool verbetert de nauwkeurigheid van de prognoses en brengt organisaties op één lijn in de dynamische markt van vandaag.

"We staan aan de vooravond van een belangrijke transformatie in supply chain planning met de vooruitgang in technologie, generatieverschuivingen van planners en de hoge snelheid van marktveranderingen en verstoringen", zegt Allan Dow, president van Logility.

"Met een AI-gedreven aanpak als kern heeft Garvis een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven de vraag voorspellen in een zeer dynamische markt. Door de technologie in Logility's portfolio op te nemen, versnellen we onze gezamenlijke visie om de grenzen van de traditionele myopische supply chain planningsoplossingen te doorbreken."

 

Met meer dan 70 geslaagde implementaties hebben klanten koopgedrag, marktdynamiek en andere gebeurtenissen vertaald naar prognoses voor producten, locaties en klanten. DemandAI+ stelt bedrijven in staat om te begrijpen hoe ze moeten reageren op veranderingen op het moment dat deze zich voordoen.

Daardoor wordt uiteindelijk de nauwkeurigheid van prognoses en serviceniveaus verbeterd, zelfs voor sterk gepromote, zeer seizoensgebonden of intermitterende producten.

"Onze klanten hebben fantastische resultaten geboekt door AI-gestuurde algoritmen en natuurlijke taalinterfaces te gebruiken om inzicht te krijgen in de pieken en dalen in de vraag, en deze kennis snel te communiceren naar de rest van de organisatie", zegt Piet Buyck, CEO van Garvis. "Het levert hen een besparing van 70% op de wekelijkse planningstijd op, 15-30% minder prognosefouten en een verbeterd voorraadbeheer - en dat alles met een belachelijk snelle implementatietijd," vervolgt Buyck.

 

Klanten van Logility hebben direct de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheden van AI-gestuurde inzichten voor supply chain planning.

 

Over Logility 

Het Digital Supply Chain Platform van Logility levert prescriptieve vraag-, voorraad-, productie- en bevoorradingsplannen. Het helpt leidinggevenden het vertrouwen en de controle te geven om marges en serviceniveaus te verhogen, terwijl de bevoorradingsketen duurzamer wordt.

Logility's (SaaS) cloud-gebaseerde platform is ontworpen voor snelheid en flexibiliteit en biedt een innovatieve mix van kunstmatige intelligentie (AI) en voorspellende analyses om geïntegreerde planning en operaties te leveren voor de gehele supply chain. De uitgekiende aanpak zorgt voor teamafstemming bij meer dan 800 klanten in 80 landen en garandeert een aantoonbare meerwaarde. Logility is een volledige dochteronderneming van American Software, Inc. (NASDAQ: AMSWA). Meer informatie op logility.com.

Over Garvis

Garvis, opgericht in 2020 in Antwerpen, België, is een revolutionair SaaS-bedrijf. Hun missie: vraagplanning veranderen door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie om prognoses eenvoudig, toegankelijk en verklaarbaar te maken. En dat terwijl de planners de controle houden.

Met behulp van generatieve AI, externe gegevens en AI-gestuurde algoritmen daagt Garvis de industrie uit om processen te heroverwegen, het ontwerp opnieuw te starten en de oplossing opnieuw op te bouwen, met een snelle ROI. Door klantgedrag, marktdynamiek en andere gebeurtenissen te vertalen naar digitale componenten en relaties helpt Garvis klanten in consumentengoederen, voeding en dranken, chemie, farmaceutica en andere industrieën om veranderingen beter te begrijpen en erop te reageren op het moment dat ze zich voordoen. www.garvis.ai.

Logility

Deel dit artikel