Zondagavond bakt Andreas Huyskens van frituur De Molekens z'n 'leste frut'. Kurt Peeters uit Noorderwijk wordt de nieuwe friturist die alle keukengeheimen van de frut en het recept van Chris (mama van Andreas) van het stoofvlees meekrijgt.


Andreas (27) begon als ondernemer midden 2007 met z'n bekende frituur.  Het werd een successtory.  

Andreas Huyskens : 'Ik heb heel wat toffe klanten  over de vloer gekregen.  Een goeie frut moet traag gebakken worden, je moet hem tijd geven om te evolueren.  Lekkere frut moet droog en iets croquant zijn.  Natuurlijk moet je duurzame producten, vers gesneden aardappelen en natuurolie gebruiken. 

Ik ga Kurt (nvdr. ex-portier van de Illusion) nog een korte tijd verder helpen zodat hij dezelfde top-frut leert bakken.  Het geheim recept voor het stoofvlees krijgt hij van ons mama Chris.

Voor 50 man frut bakken
In die 5 jaar heb ik heel wat meegemaakt.  Ooit eens voor 50 man tegelijkertijd moeten bakken, dat was o.a. voor FC Vervoort en ThalsFM.

Andreas gaat niet stilzitten.  Hij bekijkt nog wat hij op korte termijn gaat opendoen. Het wordt zeker een horeca-zaak in Herentals.  De klanten zijn verwittigd...

Beelden Marlies & Guy Verellen / Nnieuws.